Een website (laten) bouwen is lastig, maar niet onmogelijk.  Een tekst schrijven kunnen de meeste mensen ook. Echter, een layout en een tekst waarmee je je publiek bereikt, is een totaal ander verhaal. Meer dan 90% van het internetbezoek komt naar een site via zoekmachine Google. Je wiltdus , dat Google je site ziet als relevant voor jouw publiek. Dat is een kunst op zich, omdat Google niet alles verklapt wat je daarvoor nodig hebt. Wij werken met de beste SEO-experts. Behalve heel veel ervaring brengen zij professionele tools mee, waarmee ze precies weten wat wel en niet werkt.

BELANGRIJKER DAN DE MEESTE MENSEN WETEN

Goede SEO (Search Engine Optimization) is  dè reden waarom je publiek je site wel of niet kan vinden. Het vraagt jarenlange ervaring om het onder de knie te krijgen en en dan nog... Zonder de juiste hulpmiddelen kom je nooit verder dan een goede poging. Dat is niet erg. Onze mensen hebben die ervaring en die hulpmiddelen. Dat roept iedereen natuurlijk, maar wij hebben (mocht je geïnteresseerd zijn) interessante praktijkvoorbeelden om te bewijzen, dat wij deze woorden kunnen waarmaken. Of je van de kaatssport houdt, een vetplant wilt stekken of pastasaus wilt maken in een slowcooker... Al die dingen hebben wij naar de bovenste plaatsen in Google-rankings geholpen. En dat zijn maar een paar voorbeelden.

OOK ALS JE AL EEN WEBSITE HEBT

We zien veel gelikte websites, met op zich prima teksten. Onze SEO-experts kijken daar echter met heel andere ogen naar. Het kan daarom geen kwaad om eens te laten kijken naar de structuur en inhoud van je bestaande site. Iemand met verstand van zaken licht je site door, doet aanbevelingen of brengt zelf veranderingen aan. Het is maar net hoeveel hulp je nodig hebt, hoeveel je zelf wilt doen en hoeveel middelen (lees: tijd en geld) je wilt investeren.

img_divider

De Belangrijkste Voordelen

Een goede Search Engine Optimization (SEO) is essentieel voor bijna elke site. Er zitten echter ook wel een paar nadelen aan. Het is tijdrovend, vereist veel kennis en resultaten zijn vaak niet meteen zichtbaar. Daarom is het in de meeste gevallen verstandiger om dit essentiële onderdeel van je online-omgeving uit te besteden aan mensen, die precies weten wat ze doen en die over de juiste middelen beschikken. In alle bescheidenheid... Wij werken op dit gebied met de allerbeste mensen.

  Beter zichtbaar in zoekmachines
  Bereik je publiek sneller
 Bereik meer publiek op organische (niet-betaalde) wijze
  Publiek vertrouwt Google, dus ook jou
  Bezoekers schatten organisch bezoek hoger in dan advertenties